"Je voelt je echt gezonder!"

Lees hier wat mensen over mij zeggen

Sandra is een zeer professionele meid die weet wat ze doet. Ze brengt haar eigen enthousiasme voor een gezonde leefstijl over op anderen. Je merkt niet alleen hoe leuk het is haar recepten uit te proberen, je voelt je er ook echt gezonder door!

J. Passchier

Met de hulp van Sandra ben ik voor het eerst in jaren regelmatig en zonder pijn naar de wc gegaan. Een ontzettende opluchting. Mijn buik is niet meer opgeblazen en pijnlijk. Ook ben ik 4 kg afgevallen!

S. Paff

Door met de hulp van Sandra bewust te eten, heb ik mijn doelen bereikt: het verhogen van mijn energielevel, het verlagen van mijn gewicht en een stralende huid. Nu ik weer in mijn oude eetpatroon ben gevallen verlang ik eigenlijk weer naar de maaltijden die Sandra me heeft aangeraden. Ik voeg na de feestdagen de daad bij het woord en zal vaker volgens haar gaan eten en drinken.

J. Hendriks

Sandra heeft ons geholpen om onze zoon van 7 meer te laten eten. Op een laagdrempelige en speelse wijze zijn wij een traject gestart en naast het feit dat hij nu meer durft te proeven, is ook zijn gewicht toegenomen; op een gezonde manier, zoals wij ook gevraagd hadden. Fijne begeleiding!

Familie de Mooij

Sandra heeft mij geholpen in mijn zoektocht naar meer energie. Nadat ik zelf was vastgelopen in een woud van diepten en voedingstips op het web, kreeg ik van haar een duidelijke richtlijn met super lekkere en gemakkelijke recepten waarmee ik zelf aan de slag kon. Ik ben hartstikke blij. Aanrader!

A. Dreef

Met de adviezen van Sandra is mijn kind buikpijn-vrij. We hebben een heel ander kind: bedankt Sandra!

Familie Leenders

Omdat ik bij mijn eerste kindje teveel was afgevallen en weinig energie had tijdens de borstvoeding kreeg ik van Sandra advies voor mijn tweede kindje. Sandra gaat precies in op hetgeen je bij haar voor komt en geeft bruikbaar advies!

L. van 't Hof

Sandra leert mij hoe ik maaltijden kan bereiden met alle essentiële voedingsstoffen en zonder suiker, zónder dat dit afdoet aan de smaak. De recepten zijn erg lekker en leuk om te maken! Na een aantal dagen was ik al een stuk energieker. Nog steeds gebruik ik dagelijks het advies van Sandra. Ik heb nu veel meer energie en hier ben ik ontzettend dankbaar voor. Een echte aanrader voor mensen met vermoeidheidsklachten!

K. van Vliet

Sandra geeft heldere uitleg over het belang van een goede voeding voor je kindje, en ook goede tips. Ik heb hier veel van opgestoken en zou het iedereen aanraden!

S. Martens

Ik had al diverse diëten geprobeerd vanwege aanhoudende darmklachten, maar bij Sandra echt de goede begeleiding mogen krijgen! Via een eliminiatiedieet weet ik nu wat ik beter kan laten staan en dat resulteert erin dat ik mijn broeken weer pas en weer lekker in mijn vel zit!

M. Hoog

Ik als fanatieke sporter heb veel gehad aan het Detox Programma van Foodsz. Aan het begin had ik het zwaar, maar het uiteindelijke resultaat mag er zijn. 4 kg kwijt in 21 dagen en tot op heden zijn ze er nog steeds af! Niet dat ik de detox gedaan heb om af te vallen maar het is een leuke bijzaak. Ik zou het iedereen dan ook aanraden!

B. Klein

Haar visie is geen dieet, maar een levensstijl. Doordat ze deze wijze verkiest boven ‘maandag gaan we beginnen en dan het roer om’, maakt het dat ik en mijn partner nog steeds de levenswijze volgen die nu als normaal wordt beschouwd.

M. van Velzen

Door het Detox Programma van Foodsz merkte ik dat ik niet altijd goed de tijd nam om aandacht te schenken aan wat ik at. Zonde, want aan groenten, fruit en kruiden zit zoveel smaak. Mijn doel was om aan te komen. Nu ben ik al 1 kilo boven mijn ouder gewicht. Ik neem mijn voeding beter op, mede door het veel bewuster tot mij te nemen.

W. van Gijzen