Kind en voeding

Gezonde (op)voeding is de basis voor de toekomst 

Door de begeleiding met het Lekker Puh!!! traject zit ik weer lekker in mijn vel! 

Roosje

Met de voedingsadviezen van Sandra is mijn kind buikpijn-vrij. We hebben een heel ander kind: bedankt Sandra!

Familie Leenders 

Sandra heeft ons geholpen om onze zoon van 7 meer te laten eten. Op een laagdrempelige en speelse wijze zijn wij een traject gestart en naast het feit dat hij nu meer durft te proeven, is ook zijn gewicht toegenomen; op een gezonde manier, zoals wij ook gevraagd hadden. Fijne begeleiding! 

Familie de Mooij

Ik werk met de volgende specialisaties:

Darmklachten: prikkelbare darm syndroom

Foodsz is gespecialiseerd in het FODMAP dieet bij het prikkelbare darm syndroom. Omdat ieder kind uniek is, zal ik altijd advies op maat geven. Indien gewenst, kan dit advies ook gecombineerd worden met inzichten van uit de orthomoleculaire geneeskunde. Foodsz is gespecialiseerd in orthomoleculaire darmtherapie.

Orthomoleculaire kindervoeding

Foodsz is ook gespecialiseerd in orthomoleculaire kindervoeding. Hierbij wordt gekeken naar disbalans in het lichaam bij klachten zoals ADHD, acné, allergiëen, astma, eczeem en chronische ontstekingen.


Orthomoleculair betekent letterlijk 'de moleculen betreffende' en is erop gericht, op een natuurlijke manier, de gezondheid te bevorderen of ziekteprocessen te herstellen. Hierbij wordt gewerkt vanuit een holistische visie, met andere woorden: er wordt gekeken naar de gehele mens en leefstijl. Geen symptoombestrijding, maar er wordt geprobeerd de oorzaak van de klacht te achterhalen.


Het is een zeer waardevolle aanvulling op de reguliere geneeskunde, echter is het geen vervanging hiervan.

Voedselovergevoeligheid

Heeft je kind onverklaarbare klachten die mogelijk met voeding kunnen samenhangen? Met een eliminatie- & provocatie dieet kan ik nagaan of je kind intoleranties heeft. Indien nodig werk ik hiervoor met laboratoriumonderzoeken en/of bloedtesten, zodat we een zeker profiel kunnen samenstellen en jij zo de klachten van je kind voorgoed onder controle kunt houden.

Kan ik iets voor jouw kind betekenen? 

Plan vandaag nog een afspraak in!