Zwanger en voedingsadvies

De beste basis voor je kindje start al voor de zwangerschap! 

Gezonde voeding voor, tijdens en na de zwangerschap

Voor de zwangerschap

Voor de zwangerschap is het al belangrijk je goed te voeden. Er komen steeds meer bewijzen dat de moeder haar darmflora meegeeft aan haar kindje. Hoe beter de moeder zich voedt, hoe beter dus de start van het kindje. Ik kan je helpen het juiste voedingsadvies samen te stellen om jouw lichaam nog beter voor te bereiden voor de conceptie en de prenatale fase van je aanstaande kindje.

Tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap kunnen diverse ongemakken ontstaat, denkend aan een ijzertekort, misselijkheid, moeheid. Om je goed en comfortabel door deze bijzondere fase in je leven te helpen, kan ik je bijstaan met diverse voedingsadviezen. Zo kan je optimaal van je zwangerschap genieten!

Na de zwangerschap

Voor het herstel van de zwangerschap en de zorg van je kindje, heb je natuurlijk bergen energie nodig. Daarom is het belangrijk je ook na de zwangerschap goed te blijven voeden. Zeker als je borstvoeding geeft! Kun je hulp gebruiken bij het samenstellen van het juiste post-natale voedingsplan voor jou (en je kindje), neem gerust contact met mij op.

Tijdens mijn zwangerschap had ik een laag ijzer en was ik extreem misselijk. Na de praktische tips van Sandra kreeg ik mijn energie weer terug en kon in eindelijk genieten van mijn zwangerschap!

E. de Vreugd 

Sandra geeft heldere uitleg over het belang van een goede voeding voor je kindje, en ook goede tips. Ik heb hier veel van opgestoken en zou het iedereen aanraden!

S. Martens 

Omdat ik bij mijn eerste kindje teveel was afgevallen en weinig energie had tijdens de borstvoeding kreeg ik van Sandra advies voor mijn tweede kindje. Sandra gaat precies in op hetgeen je bij haar voor komt en geeft bruikbaar advies!

L. van 't Hof 

Kan ik je helpen? 

Plan vandaag nog een afspraak in!